Редактор: e-mail: Кадър: БТВГлавният прокурор Иван Гешев направи много груби грешки като главен

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВГлавният прокурор Иван Гешев направи много груби грешки като главен
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Гешев направи много груби грешки като главен прокурор и като юрист

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

" Главният прокурор Иван Гешев направи доста груби неточности като основен прокурор и като правист ". Това разгласи в предаването " Лице в лице " по БТВ служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

 

" Мнението по отношение на допустимостта на настояването за отстраняването на Иван Гешев не е единно. Това е моето мнение. Различно е мнението и на една немалка част от членовете на Висш съдебен съвет през днешния ден. Съотношението е 8 към 12. Когато е определен Гешев за основен прокурор срещу са били четирима. Сега " за " предлагането на министъра на правораздаването са осем. Това приказва много за настройките към този момент във Висш съдебен съвет. Така че оценката на останалите 12, че не е възможно настояването, не е толкоз изрично.

Не зная за какво сте възприели изявлението през днешния ден на Гешев, че това било политическа офанзива. Не, това е реакция против дейностите и държанието на Иван Гешев от момента, в който беше назначен. Направи доста груби неточности като основен прокурор, като правист. Това държание тласка цялата прокуратура като зависимост на политическата власт. Той се стараеше от самото начало да сложи цялата прокуратура в услуга на Борисов, и няма никакви подозрение в това. Гешев си разреши да реализира политическа активност. Тя се състои в това, че той продължи офанзивата на Борисов против президента. Продължи я с изваждането на данни, добити посредством потребление на СРС. Без да се преценява със възбраните в тази посока ", разяснява още той.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР